Warme bakker


Bakkerij Van Bogaert is uw warme bakker. Bij ons staat kwaliteit en service op de eerste plaats. 
Wij werken met natuurlijke en verse producten zonder smaakstoffen en bewaarmiddelen. 
Jarenlange ervaring wordt bij ons omgezet in pure verwennerij en dit allemaal ambachtelijk gemaakt!


Brood

Wij bieden een brede waaier aan van soorten brood. Ons assortiment telt een royaal aantal graansoorten - van een voedzaam 7-granenbrood tot een gezond donker brood. Bij Bakkerij Van Bogaert vindt ieder wat wils en zelfs meer. Ons brood is allemaal artisanaal bereid en versgebakken. U kan bij ons zelfs de dikte van uw brood bepalen. Wij beschikken namelijk over een snijmachine op maat. Dit is uniek in heel België

Koffiekoeken en gebak

Bij ons kan u terecht voor allerlei lekkernijen. Wij hebben een uitgebreide keuze van koffiekoeken en (droog)gebak: Tompoezen, eclairs, amandelpunten, sloefkes, taartspie en vlaaien.
De pudding in de koffiekoeken wordt nog steeds met grote zorg zelf gemaakt.
Al deze delicatessen zijn natuurlijk huisbereid en vers.


Onze bakkerij maakt ook biscuits op bestelling. De rijstpap in onze taartjes wordt met zorg en toewijding eigenhandig gemaakt volgens het persoonlijke recept van bakker Bart! De verfijnde smaak in al onze bereidingen maakt het verschil met andere bakkers. Bakkerij Van Bogaert staat namelijk voor ambachtelijke kwaliteit.
 
Voor confisserie en pralines kan u ook bij ons terecht. 

Pistolets

Onze pistolets onderscheiden ons van elke andere bakker. Bij Bakkerij Van Bogaert vindt u de lekkerste pistolets van heel de regio. Wij bereiden voor u op ambachtelijke wijze vloerpistolets en tijgerpistolets.
Het overdonderende succes van onze pistolets en in het bijzonder die van onze tijgerpistolets is te danken aan de eigen bereiding van bakker Bart. Zeker van uw pistolets, bestel deze telefonisch!

Knapperig en vers, dat proeft u! Voor uw bestellingen, klik hier!